tirsdag den 25. september 2012

DKNY - Fresh Blossom

Kender i den? Hvis ikke så bør i det! Den dufter helt uimodståligt godt! :D Jeg har bestilt den med et Vi Unge abonnement <3 Den koster 460 kr. i matas (altså 50 ml), men jeg får 8 blade af Vi Unge + parfumen for KUN 338 kr! Det er jo helt vildt billigt!

Hvad er jeres yndlings parfume?

mandag den 24. september 2012

Ugens gode køb!

I dag, var jeg nede i matas og jeg købte en granatæble bodyoil, til 40 kr :D Det er herre god, og dufter af saftevand ;D Lol... Men den fugter helt fantastisk, og i kan også få den i advokado variant som er uden parfume, da den jeg har købt er med parfume :S
Den er rigtig god til at give massage! :D
Den er fra matas striber, så i kan kun købe den i matas, eller på matas.dk

Forsat god dag!



onsdag den 19. september 2012

MEGA TILBUD!

Nu er jeg jo totalt EOS freak, og derfor har jeg opdaget at du kan få den der hedder: Rasberry stick (eller noget) til KUN 25 kr, på billigvoks.dk! SKYND JER AT KØBE DET!
Og så har jeg opdaget siden Mininthebox, som er en side hvor du kan købe ekstremt fede iPod, iPhones, iPad og iTouchs covers til ingen penge! De fleste koster 15 kr, og der er gratis fragt!
Så jeg kan helt klart anbefale der at gå ind på den, da der er totalt over mega billigt!
Her har i et link til deres side: Mintinthebox :D

H&M!

H&M er min klart yndlings butik, når det kommer til tøj. Der er tons vis at fede ting, og de får hele tiden nyt lækkert tøj! :D Det er billigt, og holder godt og længe. Langt det meste fra min gaderobe er fra H&M ;D Jeg har også 3 lip gloss fra butikken, og de er virkelig gode! Man kan jo også få neglelak, sminke, smykker og andet lækkert ud over tøj. I kender helt sikkert butikken allerede, men jeg vil altså stadig anbefale den! :D
Her er et link til deres hjemmeside: http://www.hm.com/dk/?cm_mmc=adwords-_-dk-_-brand-_-h%26m&gclid=CKjU14mYwrICFaSXcAodHWsAWQ

onsdag den 12. september 2012

Badminton :D

Jeg går til badminton, og jeg elsker den sport! Jeg giver den virkelig max gas ude på banerne, og selvom jeg tit taber er det jo sjovt alligevel :D Jeg elsker at have noget at bruge tiden på når jeg ikke lige skal være sammen med veninderne. Det er vildt fedt at gå til badminton, og jeg har fået nye veninder i gennem det! Jeg kan helt klart anbefale badminton til alle jer derude! Det er 10 gange sjovere, (og hårdere) end man tror det er. Jeg blev i vært fald overrasket, da jeg begyndte for lidt over 2 år siden. Hvis badminton ikke lige er noget for dig, så find en anden sport! :D Det er virkelig vigtigt at huske at få noget godt motion en gang i mellem ;)
Fortsat god aften!
Xoxo Caroline

mandag den 10. september 2012

EOS læbepomader

Der er totalt eos feber over hele verden. De er utrolig populære, og ekstremt gode! Jeg har dem selv alle seks, undtagen den lilla, men den kan man ikke få i Danmark :( Her vil jeg lige lave en top 6, og skrive lidt om dem alle sammen :D

1. pladsen går til: Sweet Mint! (Den blå) Det er min absolutte yndlings, og den dufter sindsygt godt! Den køler læberne på sådan en sjov måde, og den blødgøre helt vildt. Den smager ikke af noget hvilket er et minus, men ellers er den vildt god!

2. pladsen går til: Honeysucke Honeydew! (Den grønne) Den er super god, fugter godt, og smager fantastisk. Grunden til at den ikke har førstepladsen er, at jeg hader honingmelon, og det dufter den her EOS jo af. Duften er ok, men jeg bryder mig ikke så meget om den.

3. pladsen går til: Lemon Drop! (Den gule) Den dufter og smager helt i gennem fantastisk. Men den fugter ikke helt så godt som de andre EOS gør. Derfor får den en 3. plads.

4. pladsen går til: Strawberry Sorbet! (Den lyserøde) Den smager og dufter helt vildt godt, og den fugter også ekstremt godt. Der er bare et eller andet ved den som jeg ikke er helt vild med. Derfor får den en 4. plads.

5. pladsen går til: Tangerine! (Den orange) Den smager godt, og fugter rigtig godt. Men duften er et kæmpe minus. Der er et eller antibakterial hejs i, som gør at den dufter lidt af medicin. Derfor får den en 5. plads

6. pladsen går til: Summer fruit! (Den røde) Den smager og fugter rigtig godt, men duften er jo helt afskylig. Jeg kan bare ikke klare duften, men det er nok bare mig, da der er en masse som elsker duften af den.

Billedet er ikke selvtaget

EOS er for dig som: Har tørre læber, og leder efter en god læbepomade. Elsker bløde læber.
EOS er ikke for dig som: Ikke kan lide naturlige ting. Eller som ikke gider at bruge en formue på læbepomader.

Praktisk info om EOS læbepomaderne:
- I DK koster de 70 kr, hvis du køber dem i Matas, de koster kun 50 på en hjememside der hedder Billigvoks.dk, men husk nu at du også skal betale fragt så du spare kun ved at købe flere.
- De er 100% naturlige, og 95% økologiske
- Du kan ikke få den lilla i Danmark, medmindre du køber et Vi Unge abonnement

Ugens gode køb!

Jeg vil fremover, komme med ugens bedste køb så kig endelig med!
Ugens bedste køb, er helt klart min Vi Unge manager, som jeg købte i dag :D Den er lidt dyr, men den er god til pengene. Jeg lover jer at i vil elske den! Den er supergod at have i timerne hvis man skal skrive lektier ind, eller bare lave lidt andet end kedeligt skolearbejde, bare pas på at lærerne ikke opdager dig hvis du sidder og læser i den XD

Praktisk viden:
- Den koster 119 kr.
- Det er en kalender, med meget andet ekstra i!
- Der er 272 sider
- Der er over 100 sider med noget andet end kalender. fx test, guides, skønhed, kendisser, tips og tricks osv.
- Der er også venindesider i, hvor dine veninder kan skrive om sig selv :D

                  (Billedet er fra Viunge.dk)

Velkommen!

Halløj alle sammen! Jeg har lige netop startet en helt ny blog, og jeg håber i vil begynde at læse den! Bloggen er en ægte pigeblog, hvor jeg primært vil blogge om beauty, veninder, musik osv. Lige nu er den jo ret kedelig at se på, men det skal jeg nok lave om på! Der vil løbende komme flere og flere indlæg ;D Jeg vil lige sige at jeg ikke er verdensmester i fotografi, og mit kamera er ikke specielt godt, så i må leve med lidt semigode billeder 8D Jeg lover, at jeg nok skal komme med nogle gode anmeldelser ;)

Xoxo Caroline